Рецепт смачної паски від BusinessViews. В інфографіці

Рецепт паски від бабусі нашої менеджерки.

Дріжджі, 11 г
Борошно, 500 г
Цукор, 150 г
Вершкове масло, 150 г
Яйця 3 шт
Молоко 250 мл

Сіль 0,5 чайної ложки

Родзинки 150 гр
Ванілін — 1 дрібка або 1 пакетик ванільного цукру

1. Готуємо опару

Дріжджі + половина борошна (250 гр) + підігріте молоко — змішати, накрити, залишити на 40-60 хвилин в теплому місці

2. Готуємо тісто

Яйця + розтоплене масло розтираємо з цукром + ванілін + сіль
Додаємо до опари + борошно, яке залишилось (250 гр)
Вимішуємо довго-довго, щоб тісто перестало приставати до рук

Накриваємо, залишаємо на 40-60 хвилин в теплому місці

3. Обминаємо тісто, промиті та притрушені борошном родзинки вминаєте в тісто

Накриваємо, залишаємо на 40 хвилин.

4. Форми для випікання змащуємо соняшниковою олією 

Заповнюємо на 1/3 тістом. Накриваємо, залишаємо на 30 хвилин

5. Змащуємо паски яйцем і ставимо в духовку

На 25-30 хвилин на 170-180 градусів, а потім на 20-30 хвилин на 150-160 градусів. Це приблизний час, все залежить від духовки. Готовність перевіряємо зубочисткою

У повному розмірі інфографіка тут

як пекти паску