Рецепт смачної паски від BusinessViews. В інфографіці
Рецепт паски від бабусі нашої менеджерки.
Дріжджі, 11 г
Борошно, 500 г
Цукор, 150 г
Вершкове масло, 150 г
Яйця 3 шт
Молоко 250 мл
Сіль 0,5 чайної ложки
Родзинки 150 гр
Ванілін — 1 дрібка або 1 пакетик ванільного цукру
1. Готуємо опару
Дріжджі + половина борошна (250 гр) + підігріте молоко — змішати, накрити, залишити на 40-60 хвилин в теплому місці
2. Готуємо тісто
Яйця + розтоплене масло розтираємо з цукром + ванілін + сіль
Додаємо до опари + борошно, яке залишилось (250 гр)
Вимішуємо довго-довго, щоб тісто перестало приставати до рук
Накриваємо, залишаємо на 40-60 хвилин в теплому місці
3. Обминаємо тісто, промиті та притрушені борошном родзинки вминаєте в тісто
Накриваємо, залишаємо на 40 хвилин.
4. Форми для випікання змащуємо соняшниковою олією
Заповнюємо на 1/3 тістом. Накриваємо, залишаємо на 30 хвилин
5. Змащуємо паски яйцем і ставимо в духовку
На 25-30 хвилин на 170-180 градусів, а потім на 20-30 хвилин на 150-160 градусів. Це приблизний час, все залежить від духовки. Готовність перевіряємо зубочисткою
У повному розмірі інфографіка тут